Over onsBlogContact
cogs

Grootste Steampunk assortiment van NL

cogs

Gratis verzending vanaf €75,00

cogs

Gratis zakhorloge vanaf €100,- bestelwaarde

Algemene voorwaarden

Producten

Een deel van onze producten zijn handgemaakt, met vaak originele oude onderdelen en dus uniek. Om die reden is het dus soms onmogelijk 2 identieke producten te bestellen, maar je kunt natuurlijk wel even contact met ons opnemen en wij gaan dan proberen een nagenoeg identiek product te maken.

Steampunk accessoires bestaan in enkele gevallen uit heel kwetsbare onderdelen, zoals radertjes of veren uit uurwerken, behandel ze daarom aub voorzichtig en met zorg.

Prijzen

Prijzen bij Steampunk–Heaven zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter.

Voor groepsbestellingen: korting!

Samen bestellen is korting krijgen! Ga je samen met je vrienden carnaval vieren of staat er een bedrijfsfeest gepland? Is het thema van de volgende party / verkleedfeest ‘Steampunk’ en je gaat samen met een groep? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames.

De mogelijke korting op de bestelling hangt af van wat je wilt bestellen en de hoeveelheid. Neem daarom gerust even contact met ons op, indien je van plan bent om voor een grotere groep te bestellen. Wij komen dan graag met een voorstel bij je terug.

Zo kan je flink op de kosten besparen!

Steampunk Heaven is te bereiken op info@steampunk-heaven.nl of stuur een whatsapp naar 06-11927781

Bestellen en betalen

Bij Steampunk Heaven kan je online bestellen. Steampunk–Heaven stuurt je een digitale bevestiging van je bestelling.

Het verschuldigde bedrag dient te worden betaald door middel van een bankoverschrijving, Ideal, paypal of credit card. De bestelling wordt uit de webshop genomen en verzonden nadat het geld is ontvangen.

Ontvangen wij het geld bij overschrijving uit het buitenland niet binnen 5 werkdagen, dan proberen wij contact op te nemen. Reageert men niet, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Voor producten die speciaal op verzoek worden vervaardigd, dient een aanbetaling van 50 procent van de overeengekomen aankoopsom plaats te vinden. Zodra deze aanbetaling is ontvangen zullen wij met de speciale werkzaamheden beginnen.

Levering

Steampunk Heaven levert binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitzerland aan consumenten, instellingen en bedrijven.

Levering vindt plaats op het adres dat u zelf aan ons bekend maakt. Let dus aub goed op bij het invoeren van het adres, want het wordt automatisch overgenomen op de adres-sticker.

Het is ons streven de bestelling binnen 48 uur te versturen, maar in enkele gevallen kan het 3 tot 5 werkdagen in beslag nemen voor wij (kunnen) versturen.

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Doorgaans bezorgt PostNL (binnen Nederland) binnen 48 uur na ontvangst. Echter vertraging door grote drukte of acties bij PostNL vallen buiten onze verantwoording.

Ophalen

Je wilt je bestelling ophalen? Dat mag! Neem even contact op om een afspraak te maken. Het is heel gezellig in ons atelier en wij zetten graag een kopje koffie.

Heb je een winkel en ben je geïnteresseerd in grotere hoeveelheden, neem gerust contact met ons op. Wij hebben een groothandels-prijslijst voor sommige producten.

Verzendkosten

Steampunk Heaven hanteert vaste verzendkosten:

Binnen Nederland :

€ 4,95 voor bestellingen onder 50 Euro

€ 2,95 voor bestellingen vanaf 50 Euro

€ 0 voor bestellingen vanaf 75 Euro

en je krijgt een zakhorloge gratis erbij vanaf bestellingen vanaf 100 Euro!

Steampunk Heaven is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of vermissingen.

Retourneren

Geachte klant, als u iets retour wil sturen, dan kan dit alleen o.v.v. achternaam èn bestel- of factuurnummer. Zonder deze informatie worden retouren niet in behandeling genomen.
Wij willen jullie graag het geld teruggeven, maar weet dus soms niet aan wie :-D. Daarom aub het herroepingsformulier downloaden, printen, invullen en meesturen.

BEDENKTERMIJN
– De bedenktermijn is wettelijk 14 dagen.

Bij Steampunk Heaven mag je een artikel zelfs 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wil behouden.

  • Binnen deze termijn heb je het recht om aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht).
  • De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen.
  • Na melding van je herroeping heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk naar ons terug te sturen. Gebruik te allen tijde het herroepingsformulier (zie DOWNLOAD), dan hebben wij ineens de bestelnummer bij de hand en kunnen je snel je geld teruggeven.
  • Wij storten het naar Steampunk Heaven overgemaakte bedrag terug zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de door jou teruggestuurde producten.
  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.
  • We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan (voor zover technisch mogelijk).
  • LET OP: Maatwerk producten en bestellingen die wij speciaal voor jou hebben gemaakt zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
  • LET OP: Je kunt cosmetica en verzorgingsproducten vanwege hygiënische redenen niet retourneren nadat de verzegeling is verbroken. Heb je het al geopend en is het toch niks voor jou? Overweeg dan om het aan een familielid of een van je vrienden cadeau te doen en help ons zo om onnodig afval te verminderen.
  • Wanneer je een artikel retourneert of de koop herroept mag het betreffende artikel nooit gebruiks-sporen of – geuren vertonen. Dit betekent dat de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Mocht dit niet het geval zijn, dan brengen we een eventuele waardevermindering bij je in rekening.
  • Ons retouradres:

Steampunk Heaven
Oosterdiep 197 Wz
7881GW Emmer-Compascuum

EXTRAATJE

Soms krijgen wij pakketten terug met alles wat is besteld, weer terug. Dat is erg jammer, maar kan gebeuren. Erg jammer is het als hetgeen, wat wij gratis bij de bestelling hebben gegeven, NIET mee terug wordt gestuurd. Om het duidelijk te maken: Je krijgt een cadeau, ALS JE IETS KOOPT. ALs je alles weer terugstuurt, dan koop je dus niets. Is ons extraatje zoals een zakhorloge dan niet in het retour-pakket, dan brengen wij dat alsnog in rekening.

Fouten

Fouten in afbeeldingen of aanbiedingen binden Steampunk Heaven niet.

Privacy beleid

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden, ga je akkoord met ons privacy beleid.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid nog voldoen. Als u vragen heeft over onze Algemene Voorwaarden of privacybeleid, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen:

Steampunk Heaven

Mail : info@steampunk-heaven.nl

Whatsapp: 06 11 92 77 81

(tekst het laatst verandert op 11 september 2023)

Komende evenementen

Evenementen uit het verleden

Bekijk alle evenementen