Over onsBlogContact
cogs

Grootste Steampunk assortiment van NL

cogs

Gratis verzending vanaf €75,00

cogs

Gratis zakhorloge vanaf €100,- bestelwaarde

LOOK-BOOK Q4 2020

LOOK-BOOK Q4 2020

look-book

Ons LOOK-BOOK Q4 2020 is een verzameling van foto’s, die lieve mensen bij ons in de Steampunk-Heaven.nl Model Group op Facebook hebben gepost. Deze foto’s zijn bedoeld als inspiratie voor jou ! Kijk, deze outfits zijn te gek, een Steampunk dame met een paard, een Comic-versie van een foto, mensen die kleuren met Steampunk mengen (rood! blauw! yesss), anderen met zo veel accessoires dat je je ogen uitkijkt!

Steampunk is ook veel zelf maken. Dat betekent niet dat je jouw outfit zelf moet naaien, maar misschien versier je je hoed zelf? Het is niet zo moeilijk! Misschien durf je een blouse uit de kringloop kapot te snijden en tandwielen erop te naaien? Of je hebt nog een oude handtas van tante Polly en gaat kant erop plakken en een barometer inbouwen? Wij hopen, dat deze foto’s jullie inspireren voor wat mogelijk is. En dat je schroeven, lijm en verf uitpakt en aan de slag gaat.

De outfits en accessoires van onze modellen hier zijn soms, maar NIET altijd bij Steampunk Heaven gekocht. Heel veel is dus zelfs gemaakt of zelf gevonden op vlooienmarkten, kringloopwinkels en antiek-markten. Of ergens anders gekocht. Maakt ons voor ons LOOK-BOOK niets uit, hier gaat het om ideeën opdoen en uitwisselen ! Look-Book is een verzameling voor inspiratie.

Een keer per kwartaal gaan wij onder alle foto’s, die wij voor het Look-Book hebben gekozen, een shop-tegoed van 50 Euro verloten. (deze keer 50 Euro voor Model EN fotograaf , dus 100 Euro in totaal)

De winnende – foto van het LOOK-BOOK Q4 2020 is:

Model: Wilma Ros
Gefeliciteerd!!!

===================================================================================================

Hier de supermooie foto’s, die gepost zijn in onze modelgroup op facebook en die deze keer kans gemaakt hebben op de titel:

Model: Janneke RS

Foto: Rudi Mulder

Model: Anja van Hoof en Vlad Rudiger

Foto: Brian Morgan

Model: Jeannette Beekman

Foto: John Rutten

Model: Hannelore Kuperus

Foto: Brian Morgan

Model: La Dutchessa

Foto: Brian Morgan

Model: Linda Breure

Foto: Peter Scheutjens

Model: Tc Major Theodoricus

Foto: Morganfotografie

Model: Jill

Foto: nn

Komende evenementen

Evenementen uit het verleden

Bekijk alle evenementen