Over onsBlogContact
cogs

Grootste Steampunk assortiment van NL

cogs

Gratis verzending vanaf €75,00

cogs

Gratis zakhorloge vanaf €100,- bestelwaarde

Retourneren

Geachte Steampunker,

Bij retouren willen wij jullie graag het geld teruggeven, maar weten soms niet aan wie, omdat geen informatie in het retourpakket zit.

Als je iets retour wilt sturen, dan kan dit alleen o.v.v. achternaam èn bestel- of factuurnummer. Zonder deze informatie worden retouren niet in behandeling genomen.
Daarom aub te allen tijde onderstaand herroepingsformulier om te downloaden, printen, in te vullen en mee te sturen.

Zo moeten wij geen etiketten meer afkrabben van retour-pakjes om misschien ons verzendlabel nog terug te kunnen lezen. Dank jullie voor het meewerken!

BEDENKTERMIJN
De bedenktermijn is wettelijk 14 dagen. Bij Steampunk Heaven mag je een artikel zelfs 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wil behouden.

  • Binnen deze termijn heb je het recht om aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht).
  • De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen.
  • Na melding van je herroeping heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk naar ons terug te sturen.
  • Wanneer je een artikel retourneert of de koop herroept mag het betreffende artikel nooit gebruiks-sporen of – geuren vertonen. Dit betekent dat de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Mocht dit niet het geval zijn, dan brengen we een eventuele waardevermindering bij je in rekening.

LET OP / UITGESLOTEN VAN RETOUR:

  1. Maatwerk producten en bestellingen die wij speciaal voor jou hebben gemaakt zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
  2. Cadeaubonnen
  3. Je kunt cosmetica en oorbellen vanwege hygiënische redenen niet retourneren nadat de verzegeling is verbroken. Heb je het al geopend / uitgeprobeerd en is het toch niks voor jou? Overweeg dan om het aan een familielid of een van je vrienden cadeau te doen en help ons zo om onnodig afval te verminderen. Of zou jij een reeds gebruikte lipgloss als nieuw willen ontvangen?

KOSTEN

  • De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

TERUGBETALING

We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan (voor zover technisch mogelijk). Heb je met IDEAL betaald, krijg je dus het geld gewoon weer terug op jouw rekening.

Wij storten het naar Steampunk Heaven overgemaakte bedrag terug zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de door jou teruggestuurde producten.

Je retour wordt echt binnen 14 dagen verwerkt. Heb aub even geduld en maak je geen zorgen. Wij zijn vaak heel druk, maar altijd eerlijk.

Ons retouradres:

Steampunk Heaven
Oosterdiep Wz 197
7881GW Emmer-Compascuum

Evenementen uit het verleden

Bekijk alle evenementen