Steampunk verenband Pleun

 7,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk verenband Pleun

Steampunk verenband Pleun is een bijzonder product met kleine en grote veertjes vastgezet op een band van 1 m lengte. De veren zijn zwart-bruine hanenveren van 15 to 20 cm lengte. De kleur kan verschillend zijn, soms meer zwart, soms meer bruin, dat hebben wij helaas niet in de hand ;-).

De creatievelingen onder ons weten er vast een mooie creatie mee te maken. Het kan goed gebruikt worden op hoeden, hoofdtooien, om het vervolgens in de kleding te laten terugkomen. Ook de verschillende kleuren zijn goed met elkaar te combineren.

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook onversierde hoeden aan. Je kan kiezen uit verschillende kwaliteiten, maten en kleuren. Hoge hoeden, bolhoeden, piratenhoeden in zwart, in bruin, sommige zelfs in rood.

Vroeger werden alle Steampunk-outfits en accessoires zelf gemaakt, er was niets te koop. Je moest wel zelf aan de bak. Ondertussen heeft zelfs het carnaval Steampunk ontdekt als een verkleed-stijl en er worden druk kant-en-klare Steampunk-accessoires besteld.

Laten we de naakte, harde waarheid onder ogen zien: Je kan je Steampunk accessoires ook zelf maken of zelf pimpen. Durf het gewoon aan en je hebt iets unieks!

Echt Steampunk is echt zèlf maken of gekochte spulletjes met zelfgemaakte dingen combineren.

Niet iedereen heeft het talent zijn outfit zelf te naaien, te lassen of te knutselen. Maar misschien wil je het wel eens proberen? Kies gewoon een hoed en durf de hoed te versieren!

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties. Bijvoorbeeld tickets voor evenementen. Ga snel kijken! Wij waarderen elke “like”!!