Steampunk stofmasker Ari

 19,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk stofmasker Ari met spikes en 2 dunne buizen

Steampunk stofmasker Ari is gemaakt van stevig plastic en in antiek gouden kleur. Op het masker vindt u spikes en 2 dunne buizen. Wij hebben het masker bewerkt, het lijkt er nu op dat het verroest is. Sluit met een elastiek band.

Naast Steampunk accessoires zoals hoeden, sieraden of tandwielen, zijn Steampunk maskers natuurlijk het ultieme accessoire om je Steampunk outfit extra mysterieus te maken. Ook als je nieuw bent in Steampunk en je nog niet helemaal weet waar je moet beginnen als het om maskers gaat, kun je met dit accessoire echt alle kanten op.

Een masker zoals Steampunk stofmasker Ari heeft natuurlijk iets geheimzinnigs. Je verstopt je identiteit en kan zijn wie je wilt. Dat is in feite ook wat gebeurd als je in je Steampunk outfit stapt. Je wordt iemand anders. Veel Steampunkers hebben zelfs een pseudonym en een verhaal bij hun Steampunk identiteit. Heel gaaf dat Steampunk gebeuren.

Heb je misschien een idee hoe je Steampunk hoed of case of sieraden eruit moeten zien, maar je kan niet zelf knutselen? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!