Steampunk mini bronzen telescoop

 7,50 incl. BTW

21 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk mini bronzen telescoop

Steampunk mini bronzen telescoop is een heel leuk basis-stuk voor jouw Steampunk outfit! De mini bronzen telescoop is gemaakt van messing. Het is driedelig en heeft een lengte van 4 cm, open 8 cm. Het komt met een sleutelhanger, die je eraf kan schroeven. Heel handig, om het aan je kostuum te bouwen!

Niet iedereen heeft het talent zijn outfit zelf te naaien, te lassen of te knutselen. Maar misschien wil je het wel eens proberen?

Steampunkers beginnen vaak zo:
Vind kleding of een hoed, bijvoorbeeld in onze webshop, op de rommelmarkt of in een kringloopwinkel, dat maakt niet uit. Combineer deze kledingstukken tot outfits die jouw Steampunk-karakter uitbeelden.

Wees niet roomser dan de Paus, maar geniet er vooral van je eigen kostuum te creëren.

De basis kan b.v. een Victoriaans geïnspireerde outfit zijn. Ook zonder de opgeplakte tandwielen is een Victoriaans kostuum gemakkelijk te herkennen als een Steampunk-outfit. De dames zouden het ‘zoete’ van een kant-versierd kostuum kunnen breken met accenten van messing en leer. Een gentleman met een mechanische arm van leer en messing is ook een mogelijkheid.

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket”  voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.