Aanbieding!

Steampunk klokonderdelen MEGA-Mix, 500 (!!) gram

 49,95 incl. BTW

3 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk klokonderdelen MEGA-Mix, 500 gram

Steampunk klokonderdelen MEGA-Mix 500 (!!) gram is een mix van verschillende echte, oude klokonderdelen. Dat kunnen tandwielen zijn of cijferblaadjes, radiobuizen, klok-kettingen, pendules … alles wat over is bij ons. De MEGA-Mix weegt 500 gram!!!!! Ieder zakje is verschillend. Zeker leuk om je eigen Steampunk creatie te maken!

PAS OP, tandwielen zijn klein, wees niet teleurgesteld in het volume van deze mix.

Tandwielen zijn een Steampunk symbool. Maar waarom?

Tandwielen zijn onderdeel van onze tijdmachines. Maak je geen zorgen als jouw tijdmachine nog niet start – misschien mis je de juiste tandwielen ?! Dat is een van de redenen waarom wij zo van klokken houden en oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten … we zijn altijd op zoek naar de perfecte tandwiel.

We houden ook ervan een voorraad tandwielen bij ons te hebben. Daarom verbinden wij design vaak met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden of lasbrillen. Je weet ten slotte nooit wanneer je ze nodig hebt …

Wij bieden naast tandwielen – sets ook Steampunk hoeden aan. Een stoere Steampunk hoed hoort er gewoon bij een Steampunk outfit, toch? Heb je misschien een idee hoe jouw Steampunk hoed eruit moet zien, maar je kan niet zelf knutselen of je wil het niet zelf doen? Neem even contact met ons op, misschien kunnen wij jou helpen?

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” acties voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.