Steampunk hoed Richard

 109,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Richard

Steampunk hoed Richard, is een met de hand versierde hoed. Deze hoed is bruin , van 100% polyester en past op hoofdmaat 60.
De hoed is versierd met een goudkleurige Steampunk bril. Met een handgemaakte messing  3D kooi en een hologram oog erin. Met bewerkt leer om de rand en een kompas in het ander oog. Op de hoed vind je ook nog een werkende klok!! (Je moet wel nog batterijen erin doen.) Uiteraard voor de zekerheid (tijd is er nooit genoeg) zit er aan de band ook een zakhorloge!

Een onmisbaar accessoire binnen de Steampunk zijn Steampunk brillen, ook wel ‘goggles’ genoemd. Dat komt vanuit de Engelse verzamelnaam voor verschillende soorten brillen, zoals bijvoorbeeld lasbrillen of skibrillen. In de Steampunkwereld heb je dus geen bril op, maar ‘goggles’.
Steampunk goggles kunnen op het voorhoofd of op een hoed worden gedragen.

 

Zeer geliefd zijn plastic goggles in goud- of koperkleuren, maar je kan ze ook in zwart, bruin, zilver en zelfs in blauw, groen, wit, paars, oranje of rood krijgen. De echte lasbrillen zijn van zilverkleurig metaal  en kunnen ook als basisgoggles worden gebruikt.

Heb je misschien een idee hoe je hoed uit moet zien, maar kanje  het niet zelf doen? Neem even contact op, misschien kunnen wij jou helpen? Wij bieden ook regelmatig “hoeden knutsel-middagen” aan, kijk even!!

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!