Steampunk hoed Mother of Dragon

 124,95 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Mother of Dragon

Steampunk hoed Mother of Dragon is voor de Gothic-fans onder ons. Het is een met de hand versierde hoed  die wij maar 1 x hebben gemaakt.

Deze hoed is echt en oud, maat 56, dus klein. Hij heeft al het een of ander meegemaakt en dat kan je ook zien.

Hij is versierd met een grote, zilveren draak aan de zijkant, een zilveren zakhorloge (kan open en dicht gedragen), een zwarte bloem en een zwarte struisvogel-veer.

Gothic en Steampunk? Hoe past dat? Sommige zeggen dat Gothic de moeder van Steampunk is, anderen zeggen dat Steampunk alleen maar een sub-genre van Gothic is. Het is een feit dat vele Gothic harten ook sneller gaan kloppen voor Steampunk en omgekeerd.

Met onze sieraden-lijm plak je niet alleen metaal op metaal, maar metaal op plastic, op leer (!), op glas, – te gek! Geef de lijm even de kans om te drogen (‘s nachts?), dan is het de beste lijm die je kan hebben. Wij hebben al zo veel uitgeprobeerd, maar sinds een tijdje werken wij ook in ons atelier alleen nog met deze lijm.

Maak je geen zorgen als je tijdmachine nog niet start: misschien mis je de juiste tandwielen. Dat is een van de redenen waarom wij zo van klokken houden en oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten… we zijn altijd op zoek naar dat ene perfecte tandwiel.

We houden er ook van een voorraad tandwielen bij ons te hebben. Gewoon. Voor het geval dat. Daarom verbinden wij design  met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden of goggles. Je weet immers nooit wanneer je ze nodig hebt…

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.  Wij waarderen elke “like”!!