Steampunk hoed Josette

 29,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Josette

Steampunk hoed Josette hebben wij maar 1 x gemaakt. Hij is dus uniek! Josette is een bruine, drukke hoed. Hij is versierd met bruin kant, bruine veren, tandwielen, een bruine roos met veel glitter en een masker met kant. Zeker leuk voor carnaval, maar ook absolut passend voor een evenement.

Maat M = 59 cm

Wat hoort alles bij een Steampunk Outfit? In ieder geval een hoed. Men ging in het victoriaanse tijdperk niet zonder hoed voor de deur. Een Steampunk hoed hoort er gewoon bij, hij maakt dus je outfit eerst echt af. En wat is een Steampunker zonder bril? Dit hoedje heeft zelfs een kleine lasbril!

Tot slot kun je deze hoed natuurlijk ook verder personaliseren, door er bijvoorbeeld tandwielen of veren aan toe te voegen.

Heb je een idee hoe je ideale Steampunk ketting eruit moet zien? Wij bieden ook sieraden onderdelen aan, misschien knutsel je jouw ketting zelf? Je kan zelf niet knutselen of hebt er geen zin in? Neem contact met ons op, misschien kunnen wij helpen?

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” acties voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties. Wij waarderen elke “like”!!