Steampunk hoed Hanneke

 69,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Hanneke

Steampunk hoed Hanneke is een unieke hoed, wij hebben hem maar 1 x gemaakt. Hij zit zo hoog op het hoofd, dat geen maat van toepassing is. De hoed is versierd met kant, een tandwiel, zwarte en bruine veren, een ouderwets strijkijzer, een schaar, garenklosjes een zakhorloge. Hij is dus duidelijk geïnspireerd door het zelf maken in Steampunk. En een beetje ook door de Madhatter in Alice in Wonderland.

Heb je nog geen hoed? Dan is deze een super optie! Past bij een bruine en ook een zwarte outfit. En is niet te zwaar, dus makkelijk de hele dag te dragen.

Maar waarom is Alice in Wonderland zo geliefd bij Steampunkers? Als je het eens onder de loep neemt, dan zie je het meteen! De hoge hoeden van de hoedenmaker, de klok van het witte konijn, de Victoriaanse kraag op veel kostuums en de onweerstaanbare Cheshire-Cat die het hart van elke Steampunker met zijn wijsheid raakt. (Ik ben niet gek. Mijn realiteit is gewoon anders dan die van jou.)
Daarnaast is er ook een scène in Alice in Wonderland, waarin ze het drankje “DRINK ME” moet drinken en de cake “EAT ME” moet eten zodat ze de juiste maat krijgt om de sleutel naar Wonderland van de tafel te halen. De sleutel tot het land van de fantasie… wat past beter bij ons Steampunkers?

De tweede Alice in Wonderland-film zit vol met Steampunk-elementen. Er komt zelfs een personage genaamd Tijd in voor, die in zijn achterhoofd een ingebouwd uurwerk heeft. Hij regeert over de toekomst en het verleden, waardoor het hart van elke Steampunker sneller gaat kloppen. We houden nou eenmaal van tijdreizen!

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!