Steampunk hoed Berend

 69,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Berend met octopus

Steampunk hoed Berend is een hoed voor een Steampunk met octopus- affiniteit. Hij is ontstaan in ons Atelier Irma Madhatter, inmiddels een  merk! Er bestaat maar 1 hoed Berend, het is een unieke hoed!

Berend is versierd  met :

  1. …een 3D octopus
  2. … een lederen band et tandwielen
  3. … een kleine lade met een voorraad tandwielen voor de tijdmachine
  4. …een patrijspoort op de goggles
  5. 3n 2 medailles aan de zijkant, die geluid maken als je loopt

Niet iedereen kan deze hoed dragen, hij is gewoon heel bijzonder. Je kan hem met zwarte en bruine kleding combineren.

In Steampunk zijn er geen regels en geen taboe op het ontwerpen van kleding, ook al wijzen overijverige mensen erop wat wel en niet mag. Ruzie over authenticiteit is belachelijk omdat Steampunk fantasie is, zonder echte historische achtergrond. Bijna geen Steampunk blijft onaangetast door een andere subcultuur, zoals Gothic, Lolita of eindtijd. Elk facet is welkom in de scene, want elke stijl is een uitdrukking van individualiteit en een leuke afwisseling van de alledaagse jeansconformiteit.

Je kan deze hoed dus ook nog verder versieren, om hem echt “van jou” te maken. Kijk even rond in onze knutselhoek, hoer vind je heel veel mooie onderdelen, nieuw en brocante. Heb je g idee hoe je hoed uit moet zien, maar kan het niet zelf doen? Neem even contact op, misschien kunnen wij jou helpen?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!! www.facebook.com/steampunkheaven

 

Andere suggesties…