Steampunk handtas Rosa Luxemburg

 34,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk handtas Rosa Luxemburg

Steampunk handtas Rosa Luxemburg is gemaakt van stevig bruin kunstleder en gestreept katoen. De tas is voorzien van een lange, verstelbare, bruine schouderriem en een kortere handvat. De schouderriem is afneembaar – heel handig! Versierd met klinknagels en een “deurslot” in koperen kleur.

Deze Steampunk handtas Rosa Luxemburg  wordt door 2 drukknopen en een rits gesloten. Aan de achterkant vind je nog een zakje met een rits.

De binnenkant kan door een ritssluiting veilig gesloten. Hier kan je 2 kleine vakken voor telefoon etc. kan vinden. Ook zit er een vakje met rits voor je cosmetica.

Maat: Breedte 34cm, Hoogte 23 cm, Diepte 4cm

Als je tussen onze Steampunkkleding kijkt hebben we rokken die prachtig bij deze tas passen!

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien een idee hoe je hoed eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!! 

Zien wij je bij onze stand op www.castlefest.nl ?