Steampunk goggles 370, met 2 (!!) zakhorloges

 27,50 incl. BTW

2 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk goggles 370, met 2 (!!) zakhorloges

Steampunk goggles 370 zijn antiek goudkleurig en gemaakt van hard plastic Verstelbaar bij de neus en met een elastiek band.
De goggles zijn versierd met twee zakhorloges: eentje zonder deksel en eentje met deksel die is versierd met een tandwiel. De horloges werken op een batterij.
Op horloges geven wij geen garantie, ze zijn meer voor de sier.
Wij bieden deze goggles zonder hoed aan.

Maak je geen zorgen als je tijdmachine nog niet start: misschien mis je de juiste tandwielen. Dat is een van de redenen waarom wij zo van klokken houden en oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten… we zijn altijd op zoek naar dat ene perfecte tandwiel.

We houden er ook van een voorraad tandwielen bij ons te hebben. Gewoon. Voor het geval dat. Daarom verbinden wij design vaak met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden of goggles. Je weet immers nooit wanneer je ze nodig hebt…

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden namelijk ook  leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien een idee hoe je hoed eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!