Steampunk dubbel loupe Ocularis

 14,95 incl. BTW

4 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie Steampunk dubbel loupe Ocularis

Steampunk dubbel loupe Ocularis, is een dubbel vergrootglas. Een “clip on” voor op de goggle of Steampunk bril. Deze vergrootglazen zijn niet alleen een hulpmiddel om een goede blik te werpen maar voegen net dat beetje extra aan je Steampunk goggles of bril toe. Elk lensje vergroot 3.3 keer.
De foto laat een voorbeeld zien, hoe het vergrootglas er op een bril uit zou kunnen zien.

Een onmisbaar accessoire binnen de Steampunk zijn Steampunk brillen, ook wel ‘goggles’ genoemd. Dat komt vanuit de Engelse verzamelnaam voor verschillende soorten brillen, zoals bijvoorbeeld lasbrillen of skibrillen. In de Steampunkwereld heb je dus geen bril op, maar ‘goggles’.
Steampunk goggles kunnen op het voorhoofd of op een hoed worden gedragen.

Wij Steampunkers zijn veel op (tijd)reis – of dat nu in een tijdmachine of in een luchtschip is- en dat wij onze ogen willen beschermen. Als wij de goggles niet nodig hebben, dan worden ze op de hoge hoed geparkeerd. Lasbrillen zijn bovendien nodig, omdat Steampunkers vaak ook ‘makers’ zijn die hun (tijd)machines zelf bouwen. En daarbij wordt nog wel eens gelast.

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook nl. leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien een idee hoe je hoed eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!