Over Steampunk Heaven

Welkom in onze webshop!!

steampunk heaven
steampunk heaven

Steampunk Heaven is een gezellige webshop opgericht door Dani Kuijpers. Haar man Frank is verantwoordelijk voor de goede stemming en technische zaken.

Onze webshop heeft als doelstelling Steampunk en Gothic accessoires zoals hoeden en goggles voor iedereen beschikbaar te maken, ook voor diegenen, die niet graag zelf iets in elkaar kunnen of willen zetten.

Je vindt in onze webshop basis steampunk accessoires, zoals sieraden en goggles, maar ook veel unieke, handgemaakte- en versierde producten waaronder versierde steampunk goggles, sieraden, wapens, koffers en steampunk hoeden. Waar mogelijk gebruiken wij originele kloSteampunkk onderdelen. Heb je een extra wens? Moet je bestelling heel snel geleverd? Wil je een product aanpassen? Neem even contact op! Wij zijn een klein bedrijf en proberen zo veel mogelijk service te bieden aan onze klanten.

Zoals je ziet veekopen wij een heleboel, maar liefs geen nee 🙂

Je vindt ons gedurende 2018 met een kraam op deze evenementen: Steampunk Jahrmarkt,  Gothic & Fantasy BeursElfia in Haarzuilens en in Arcen, AnnotopiaWGT (Wave und Gothic Treffen in Leipzig, Duitsland), Once Upon a Time , Vaporium Ruhr en wij staan ook in de Europapark Rust voor de Sommernachtsparty.

Wij proberen voor elke portemonnee iets aan te bieden, kom dus even langs, wij hebben zeker ook iets voor jou! Op evenementen drinken wij elke dag met de eerste klant een slokje prosecco – early birds opgelet!! 😀

Op facebook posten wij nieuwe producten en hebben wij vaak leuke win acties (tickets voor fantasy evenementen, hoeden, goggles …) Zeker leuk als je ons “liked”!!

https://www.facebook.com/steampunkheaven

Op facebook zijn wij ook lid van “steampunk tendencies“. Ga eens kijken, leuke site.

Prijzen in deze webshop zijn in Euro en altijd exclusief verzendkosten. Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter. Voor specials en/of vragen kunt U altijd contact opnemen met ons via een email aan info@steampunk-heaven.nl

U kunt bij ons alleen online bestellen, evenementen uitgezonderd. Uw bestelling of reservering (cart) wordt direct uit de webshop genomen en direct verzonden nadat het geld is ontvangen op onze rekening.
Het is wel mogelijk naar afspraak de bestelling op onze locatie aan de s’ Gravenzandseweg 46 in 2290AC Wateringen te passen of op te halen. Dit is geen winkel, maar ons atelier en wij zijn er niet altijd!
Daarom aub eerst goed afspreken voor dat je komt, het zou jammer zijn dat je voor gesloten deuren staat. Met afspraak wachten wij op jou en zetten alvast de koffie 😉

Bron: Wikipedia

igothbanner194x240