Over Steampunk Heaven

Welkom in onze webshop!!

steampunk heaven
Steampunk Heaven

 

Steampunk Heaven is een gezellige webshop opgericht door mij, Dani Kuijpers, alias Irma Madhatter. Mijn man Frank is verantwoordelijk voor de goede stemming en de technische zaken.

Onze webshop heeft als doelstelling Steampunk en Victorian Gothic accessoires zoals hoeden en Steampunk brillen voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te maken. Ook voor diegenen die niet graag zelf iets in elkaar kunnen of willen zetten.

Je vindt in onze webshop basis Steampunk accessoires zoals sieraden en goggles, maar ook veel unieke, handgemaakte- en versierde producten, waaronder versierde Steampunk goggles, sieraden, wapens, koffers, kleding  en Steampunk hoeden. Daar waar mogelijk gebruiken (op verzoek) wij ook originele klok onderdelen. Tevens bieden wij ook losse (klok)-onderdelen, zoals tandwielen, wijzers etc etc alsmede ook Steampunk nagel en gezichtsversiering aan. Heb je een extra wens? Of moet je bestelling heel snel worden geleverd? Wil je een product laten aanpassen? Neem even contact op! Steampunk Heaven is een klein bedrijf en wij proberen zo veel mogelijk service te bieden aan onze klanten. Wij doen ons best om voor elke portemonnee iets aan te bieden, kom dus even langs, wij hebben zeker ook iets voor jou!

Zoals je ziet verkopen wij een heleboel, maar het liefst geen nee 🙂

Je vindt ons door het jaar met een kraam op verschillende evenementen (kijk even HIER voor meer informatie)

Op alle evenementen drinken wij elke dag met de eerste klant een glaasje prosecco – early birds opgelet!! 😀

Op onze facebook pagina posten wij nieuwe producten en hebben wij vaak leuke win acties (tickets voor fantasy evenementen, hoeden, goggles …) Zeker leuk als je ons ‘liked’!!

Het is mogelijk om op afspraak je bestelling op onze locatie aan het Oosterdiep Wz 197, 7881GW Emmer-Compascuum, te passen of op te halen. Dit is geen winkel, maar ons atelier en wij zijn er niet altijd! Daarom aub eerst goed afspreken voordat je komt, het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur staat. Als je een afspraak maakt, wachten wij op je en zetten we alvast de koffie/thee klaar!

Kijk voor inspirate even naar deze film, die wij met een paar lieve Steampunkers hebben gemaakt.