Over Steampunk Heaven

Welkom in onze webshop!!

steampunk heaven
steampunk heaven

Steampunk Heaven is een gezellige webshop opgericht door mij, Dani Kuijpers. Mijn man Frank is verantwoordelijk voor de goede stemming en de technische zaken.

Onze webshop heeft als doelstelling Steampunk en Gothic accessoires zoals hoeden en Steampunk brillen voor iedereen beschikbaar te maken. Ook voor degenen die niet graag zelf iets in elkaar kunnen of willen zetten.

Je vindt in onze webshop basis Steampunk accessoires zoals sieraden en goggles, maar ook veel unieke, handgemaakte- en versierde producten waaronder versierde Steampunk goggles, sieraden, wapens, koffers en Steampunk hoeden. Waar mogelijk gebruiken wij originele kloSteampunkk onderdelen. Heb je een extra wens? Moet je bestelling heel snel geleverd worden? Wil je een product aanpassen? Neem even contact op! Steampunk Heaven is een klein bedrijf en wij proberen zo veel mogelijk service te bieden aan onze klanten. Wij doen ons best om voor elke portemonnee iets aan te bieden, kom dus even langs, wij hebben zeker ook iets voor jou!

Zoals je ziet verkopen wij een heleboel, maar het liefst geen nee 🙂

Je vindt ons gedurende 2019 met een kraam op deze evenementen:

februari: Steampunk Jahrmarkt (Duitsland)

maart: Fantasyfest Nederland

april: Elfia Haarzuilens

juni: Once upon a time – Festival der Jahrmarktkultur und Strassenkunst (Duitsland)

augustus: Castlefest  en Fark – Fantasy und Rollenspiel Messe (Duitsland)

september: Elfia Arcen

october: Fantasy Fest Nederland

Op alle evenementen drinken wij elke dag met de eerste klant een glaasje prosecco – early birds opgelet!! 😀

Op onze facebook pagina posten wij nieuwe producten en hebben wij vaak leuke win acties (tickets voor fantasy evenementen, hoeden, goggles …) Zeker leuk als je ons ‘liked’!!

Op facebook zijn wij ook lid van “steampunk tendencies“. Ga eens kijken, dit is een leuke site.

Prijzen in deze webshop zijn in Euro en altijd exclusief verzendkosten. Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter. Voor specials en/of vragen kun je altijd contact opnemen met ons via een email aan info@steampunk-heaven.nl

Je kunt bij ons alleen online bestellen, evenementen uitgezonderd. Je bestelling of reservering (cart) wordt direct uit de webshop genomen en verzonden nadat het geld is ontvangen op onze rekening.

Het is mogelijk om op afspraak je bestelling op onze locatie aan de s’ Gravenzandseweg 46 in 2290AC Wateringen te passen of op te halen. Dit is geen winkel, maar ons atelier en wij zijn er niet altijd! Daarom aub eerst goed afspreken voordat je komt, het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur staat. Als je een afspraak maakt, wachten wij op jou en zetten we alvast de koffie klaar!

Bron: Wikipedia

igothbanner194x240