Gastenboek

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.175.174.157.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
112 berichten.
Antoine Antoine uit Den Haag schreef op juni 16, 2016 om 09:43:
Super producten! Iedereen is blij. I ga zeker opnieuw bij jullie bestellen ! Tot ziens !
Martijn Martijn uit Steenbergen schreef op mei 30, 2016 om 11:30:
Op Keltfest een mooie wandelstok gekocht tegen een zeer goede prijs en nog een presentje gekregen ook. Super. Ik heb nog meer op mijn verlanglijstje staan, grote kans dat ik die hier koop.
joostvermeer joostvermeer schreef op mei 25, 2016 om 15:39:
Super goede service! Ik had een vraag over een item die duidelijk werd beantwoord. Ik zal deze website zeker aanraden bij vrienden! Joost
Debbie Debbie uit Grathem schreef op mei 25, 2016 om 07:58:
Bedankt voor de levering van de gave tandwielen... De zending was per abuis incompleet maar zo vlug en super opgelost!!! En ook nog een leuke attentie erbij. Thnx!
Marleen Marleen uit Ede schreef op mei 24, 2016 om 20:46:
Hartelijk dank voor de super snelle levering! Ben erg blij met de mini pocket watches en de bedels. Bedankt ook voor het extraatje! :)) Groeten, Marleen
Jack Jack uit Sittard schreef op februari 17, 2016 om 16:32:
Wat een ongelooflijke service!!! Op maandag informeerde ik of ik 20 goggles kon kopen en wanneer ik die in huis had. Ik had ze namelijk al op woensdagochtend nodig. Verzenden via de post was geen optie en dus helaas voor mij geen goggles. Nog geen halfuur later werd ik teruggebeld met de mededeling dat de brillen op dinsdagavond persoonlijk aan huis afgeleverd zouden worden. Ongelooflijk wat een service. Vanuit Den Haag naar Sittard even goggles te brengen. Dat noem ik nou eens klantgerichtheid ten voeten uit. Meedenken, denken in mogelijkheden en de klant tevreden willen stellen. Dani en Frank top, dank je. Ik heb een super training kunnen draaien. Groeten, Jack
Joyce Joyce schreef op januari 27, 2016 om 13:33:
Heel erg blij met de producten, de service en de persoonlijke boodschap erbij. Dankjewel!
Floor Floor schreef op januari 25, 2016 om 20:38:
Losse tandwielen en een hoed met goggles besteld voor het kostuum van mijn vriend. Supersnel geleverd, goed verpakt en zelfs een band meegeleverd waarmee de hoed eventueel iets kleiner gemaakt kon worden. De handgeschreven instructie hiervoor waardeer ik zeer ^^. Voor mijn eigen goggles spaar ik nog even door ;), maar grote kans dat ik deze hier bestel. Bedankt voor de goede service!
Marielouise Marielouise schreef op januari 15, 2016 om 20:50:
TOP webwinkel. Super service, er wordt meegedacht, snel antwoord op vragen en snelle verzending van je bestelling. Hier kunnen veel webshops nog iets van leren. Dani, nogmaals bedankt.
Brigiet Brigiet uit Hengelo schreef op januari 3, 2016 om 13:50:
Super service en top meegedacht voor kleding en accessoires. Zelfs met de kerst nog antwoord op mijn vragen en de bestelling keurig ingepakt de volgende dag al in huis! Echt blij mee! Dank jullie wel! ???
Renee Renee schreef op december 27, 2015 om 20:08:
Wat een geweldige service! 's Middags besteld en de volgende dag al in huis. Er werd naar een passende oplossing gezocht voor het artikel wat tijdelijk niet leverbaar was. Uiteindelijk paste dat zelfs beter dan het origineel! Wij gaan hier zeker weer bestellen als we wat nodig hebben. PS: Absoluut lieve mevrouw die ons geholpen heeft! Top.
Lieke Lieke uit Haarlem schreef op november 24, 2015 om 15:01:
Hoi Hoi, Super bedankt voor de geweldige service! Heel fijn dat we hoed konden ruilen! Echt super bedankt voor de service. Zodra we foto's hebben van onze bruiloft sturen we jullie het resultaat van de hoed 🙂 Liefs Lieke en MArcel
Arlo Arlo schreef op november 18, 2015 om 17:14:
Snelle levering. Persoonlijke aandacht en contact. Goede service. Heel erg fijn!
Lilianne Lilianne uit Zuiddorpe schreef op oktober 10, 2015 om 18:08:
HOERA, mijn pakje is er al, en gisteren pas besteld. Bijna kwijlen bij het uitpakken bij het zien van al dat moois. Hopelijk lukt het mij om er mee te maken wat er in mijn koppie zit. In ieder geval ik ben super blij met mijn spulletjes. Bedankt voor de snelle service
Fred Fred uit Leiden schreef op september 4, 2015 om 16:16:
Er was iets niet goed gegaan met verzendkosten, even gemaild en binnen twee uur stond het geld weer op onze rekening, dat is Service!!
Loes Flendrie Loes Flendrie uit Leiden schreef op september 3, 2015 om 12:46:
Net mijn steampunk-spulletjes ontvangen. Helemaal goed!
Thirsa Thirsa schreef op augustus 12, 2015 om 12:23:
Net mn nieuwe shirt (tanktop) ontvangen en oorbellen. Super gaaf en snel geleverd.
Angeline Angeline uit Voorburg schreef op augustus 3, 2015 om 21:04:
Super geweldige lieve mensen, ik ben helemaal fan en ik heb zeker nog een aantal dingen op mn verlanglijstje staan die nog gekocht gaan worden. Ga zo door!
Arenda Arenda uit Oegstgeest schreef op augustus 3, 2015 om 18:06:
Superleuke producten, gezellige mensen bij de stand en vanuit de webshop snelle en goede bezorging, met zelfs een cadeautje! Bovenal ook echt een superservice! Hopelijk gaan jullie nog lang zo door :).
Annet Annet uit Amersfoort schreef op augustus 3, 2015 om 12:47:
Voor Castlefest hadden mijn vriend en ik een steampunk outfit samengesteld. Daarvoor had hij een hoed voor mij gekocht, maar die bleek niet te passen. De hoed was niet meer in andere maten op voorraad, dus hebben ze snel nog een nieuwe gemaakt in een andere maat. Bedankt voor de goede service! Groetjes Elmar en Annet