Gastenboek

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.238.189.240.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
156 berichten.
Inge Inge uit Breda heeft geschreven op februari 10, 2023 om 06:29
Mooie artikelen van hoge kwaliteit
Ronald Ronald uit Chaam heeft geschreven op februari 8, 2023 om 21:28
De kwaliteit van de handgemaakte hoed is fantastisch en wat is de hoge hoed mooi. Ik ben er heel erg blij mee.
Rolf Rolf uit Wouw heeft geschreven op februari 9, 2022 om 07:05
Afgelopen oktober had ik een Thema Bruiloft. Hier een hele mooie authentieke hoed gekocht en nog wat diverse accessoires. Na overleg was prima mogelijk hier en daar nog wat aan te passen naar mijn wensen. Leuke enthousiaste verkopers. Goed geholpen, Mooie producten. Top avond gehad. Ga het nog wel vaker dragen.
Joyce Joyce uit Gouda heeft geschreven op december 28, 2021 om 21:28
Mijn to-go-to Steampunk winkel! Er zijn altijd leuke dingetjes om mee te knutselen te vinden en leuke accessoires! Super vriendelijke mensen ook!
Bianca Bianca uit Holten heeft geschreven op december 28, 2021 om 19:51
Ik heb verschillende producten gekocht en altijd netjes geleverd in een mooie verpakking. Voor problemen kan je altijd contact opnemen en wordt er naar een oplossing gezocht. Wanneer ik mijn kostuum verder uit ga breiden, dan ga ik eerst op steampunk-heaven kijken. Top service en klantvriendelijk ❣️❣️❣️
Carin Carin uit Ridderkerk heeft geschreven op november 12, 2021 om 12:47
Ik had een steampunk advent box voor heren besteld als verrassing voor mijn man, maar helaas miste een pakje. Op mijn bericht via fb kreeg ik snel antwoord en werd het betreffende cadeautje na gestuurd. Super service, zeer tevreden!
Chantal Bacq Chantal Bacq uit Steenhuffel België heeft geschreven op oktober 22, 2021 om 17:30
Hallo, Een dikke merci voor de snelle, vriendelijke en professionele dienst. Heel goede qualiteit voor de prijs, het geschenkje is schattig. Ga zeker nog spullen bestellen. Please keep going!
Wouter Wouter uit Gouda heeft geschreven op oktober 13, 2021 om 11:00
Wat een mooie collectie en keuzes uit ook de grote maten. En voor mooie prijzen. Wij liepen aan tegen de beperkte keuzes op de markt voor mooie dames corsetten bij een maatje meer. Niet bij Dani en Frank. Meerdere modellen zijn ook in de extra grote maten te verkrijgen. En als extra pluspunt, de service. Door de Covid waren er geen fysieke festivals en dus niet zelf kunnen passen. Bleek het geleverde corset helaas toch niet te passen, maar we konden het direct terugsturen en binnen een paar dagen kwam er een andere, nu wel passende maat binnen. Hulde! Extra bonus was de "Box of chocolates" met leuke kleine attributen voor het pimpen van de steampunk kleding. Dani en Frank zijn een aanrader voor als je een grotere maat nodig hebt dan de zogenaamde standaard maat die bij menig andere (web-)winkel te vinden is.
Martine Van Loo Martine Van Loo uit België Lichtervelde heeft geschreven op augustus 9, 2021 om 16:27
Het heeft jaren geduurd voor ik er eindelijk aan begon,steampunk heaven NL heeft mij nog meer geïnspireerd,heb mooie dingen gezien bij jullie,die mij echt de microbe te pakken heeft genomen,mooie dingen besteld,vlugge levering en ook via fb kom ik veel te weten,bedankt voor jullie mooie website en tot volgende bestelling!
Rita Kramer Rita Kramer uit Hoogeveen heeft geschreven op juli 24, 2021 om 13:02
Als Steampunk fan kun je hier te kust en te keur gaan schoppen . Kleding ook korsetten in grote maten te verkrijgen. Echt een aanrader .
m heiden m heiden uit schiedam heeft geschreven op juni 15, 2021 om 19:11
Meegeboden op een verrassingsbox op de Steampunk Heaven Veilingssite en die kwam vandaag binnen . vol met supergave spullen die ik zeer goed kan gebruiken voor mijn project ! Altijd leuk om op zo'n pakket te bieden en dan maar zien wat je krijgt als je wint , daar krijgt mijn fantasie ook altijd een goede boost van , heerlijk! Sowieso altijd goede service , snelle levering en mocht er iets verkeerd gaan wordt het in no-time opgelost , pracht-site waar ik al veel heb besteld en altijd even snel kijk of er weer nieuwe spullen zijn waarvan ik nog niet wist dat ik ze wilde .... : )
Gea Gea uit Sumar heeft geschreven op mei 16, 2021 om 09:37
Gisteren een geweldige hoedenworkshop gehad onder het deskundige oog van Dani en uiteraard ook Frank samen met mijn moeder en mijn twee tantes. Het resultaat mag er zijn zeg! Wat zijn de hoeden prachtig geworden. Ook hebben we heerlijk genoten van de geweldige, en overigens zelfgemaakte, high tea (het was meer een zeer uitgebreide lunch met soep en al). Ik kan alleen maar zeggen, en dan spreek ik ook voor mijn moeder en haar zussen, zeker voor herhaling vatbaar. Fantastische mensen met een fantastisch bedrijf. Hopelijk tot snel op een van de festivals.
Lieve Janssen Lieve Janssen uit Sint-Martens-Latem heeft geschreven op mei 8, 2021 om 22:08
Onlangs twee supermooie blouses gekocht! Geweldige service! Snelle levering! Verzorgd verpakt! Leuk cadeautje erbij! Perfect! Hier ga ik nog bestellen!
Shop036 Shop036 uit Almere heeft geschreven op januari 30, 2021 om 20:52
Het steampunk virus ? heeft me te pakken. En dan is deze site geweldig. Vandaag hele gaven messing spullen ontvangen als cadeau van mijn vriendin. Ik ga hier zeker meer bestellen.
Paul. Paul. uit Brasc France heeft geschreven op januari 30, 2021 om 14:12
Jullie website word hier in het zuiden van france bekeken , ga zo door . Een mooie site is het.
Petra Meijer Petra Meijer uit Delft heeft geschreven op januari 30, 2021 om 12:17
One of a kind, uniek. Een geweldige steampunk website, waar je vanalles kan kopen. Ik ben er erg blij mee. Dank jullie wel. Voor het mogelijk maken van zoiets moois? Groetjes liefs Petra Meijer
Henrique Mauricio Henrique Mauricio uit Eindhoven heeft geschreven op januari 26, 2021 om 19:18
Nice to find a place not that far away from home! Hope to visit soon =D
Lis Lis uit Leidschendam heeft geschreven op januari 25, 2021 om 22:46
Het boek Steampunk Opusculum: echt ontzettend leuk ??, met leuke verhalen en fantastische uitleg. En mooie en inspirerende foto’s. Geweldig gedaan ! ?
Ellen Hartmeijer Ellen Hartmeijer uit Amsterdam heeft geschreven op januari 25, 2021 om 19:00
Elke keer als ik iets bestel bij Steampunk Heaven is het een feestje. En als het bestelde dan komt, is het Sinterklaas, Kerstmis en mijn verjaardag in één. Vooral met de adventkalenders, ruim drie weken pret met de geweldige inhoud. De geleverde service als er een enkel keertje iets mis is, is adequaat, vriendelijk en meedenkend. Het assortiment is zeer breed en vaak uniek. Steampunk Heaven is met recht de hemel op aarde op Steampunk gebied!
Andrea Goovaerts Andrea Goovaerts uit Herselt B heeft geschreven op januari 24, 2021 om 10:28
Hoi, Mooi waren we met onze steampunk kleding en assesoires, ik weet het nog goed. De zon was heerlijk en iedereen was vrolijk, ik had een mooie rode riem aan waar tasjes en allerlei aan hingen. Ooo, plots paniek want deze scheurde zomaar door , daar stond ik dan. Ik keek op en zag jullie staan met maskers.....en riemen. Dol gelukkig was ik, je hebt me nog geholpen om alles terug te hangen aan mijn nieuwe riem. Trots en gelukkig heb ik de hele dag rond gelopen en ik ben er nog steeds trots op.