Grootste Steampunk assortiment van NL

Makkelijk en veilig betalen

Gratis cadeau vanaf €40,- bestelwaarde

Betaalmethodes

Bij Steampunk Heaven kun je met de volgende middelen betalen:

iDEAL
Betalen met iDEAL is gratis. Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

VISA of MasterCard
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig.

PayPal
Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij ‘betaalwijze’ voor PayPal kiest, wordt je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen.

Bancontact
Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Overboeken
Als je kiest voor overboeking, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kan vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later over te maken.