Algemene Voorwaarden

Steampunk – Heaven, Algemene Voorwaarden   (Aangepast per 02-dec-2018)

Producten

Sommige van onze producten zijn handgemaakt met vaak originele, oude onderdelen en dus uniek. Het is dus soms onmogelijk 2 identieke producten te bestellen. Je kunt natuurlijk wel even contact met ons opnemen en wij gaan dan proberen een soortgelijk product te maken.

Steampunk accessoires bestaan uit heel kwetsbare onderdelen zoals onderdelen uit uurwerken, behandel ze daarom aub voorzichtig en met zorgzaamheid.

Prijzen

Prijzen bij Steampunk–Heaven zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter.

Voor groepsbestellingen: korting!

Samen bestellen is korting krijgen!

Ga je samen met je vrienden carnaval vieren of staat er een bedrijfsfeest gepland? Is het thema van de volgende party / verkleedfeest ‘Steampunk’ en je gaat samen met een groep? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames.

De mogelijke korting op de bestelling hangt af van wat je wilt bestellen en het bijbehorende aantal. Neem daarom gerust even contact met ons op indien je van plan bent om voor een grotere groep te bestellen, wij komen dan graag met een voorstel bij je terug.

Zo kan je flink op de kosten besparen!

Wij zijn te bereiken op info@steampunk-heaven.nl of telefonisch op 06-11927781

Bestellen en betalen

Je kunt bij ons online bestellen. Minimum te bestellen bedrag ( incl. verzendkosten ) is €20,00 . Steampunk–Heaven stuurt je een digitale bevestiging van je bestelling.

Het verschuldigde bedrag dient te worden betaald middels bankoverschrijving, Ideal, paypal of credit card. Jouw bestelling wordt uit de webshop genomen en verzonden nadat het geld is ontvangen.

Ontvangen wij het geld bij overschrijving uit het buitenland niet binnen 5 werkdagen, dan nemen wij contact met je op. Reageert men niet, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Voor producten die speciaal op verzoek worden vervaardigd, dient een aanbetaling van 50 procent van de overeengekomen aankoopsom plaats te vinden. Zodra deze aanbetaling is ontvangen zullen wij met de speciale werkzaamheden beginnen.

Levering

Steampunk-Heaven levert binnen Nederland, België en Duitsland aan consumenten. Wij leveren aan het adres dat je aan ons bekend maakt. Let dus aub goed op bij het invoeren van het adres, het wordt automatisch overgenomen op de adres-sticker. Wij proberen binnen 48 uur te versturen. In enkele gevallen kan het 3 tot 5 werkdagen duren tot wij de bestelling verzenden.

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Doorgaans bezorgt PostNL (binnen Nederland) binnen 48 uur na ontvangst. Vertraging door grote drukte of acties bij PostNL vallen buiten onze verantwoording.

Je wilt je bestelling ophalen? Dat mag! Neem even contact op om een afspraak te maken. Het is heel gezellig in ons atelier en wij zetten graag een kopje koffie voor jou.

Heb je een winkel en ben je geïnteresseerd in grotere hoeveelheden neem gerust contact met ons op. Wij hebben een groothandels-prijslijst voor sommige producten.

Verzendkosten

Wij hanteren vaste verzendkosten:

€ 4,95 binnen Nederland

€ 4,95 voor Duitsland

€ 6,50 voor België

Steampunk Heaven is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of vermissingen.

Retouren

 • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 • Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
 • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je maar een gedeelte, dan zijn de verzendkosten voor jou.
 • De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder, bijvoorbeeld PostNL.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking zonder schade of geuren aan ons, Steampunk Heaven geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht moet je eerst contact met ons opnemen via info@steampunk-heaven.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres:

Steampunk Heaven
Postbus 106
2290AC Wateringen

Speciaal voor jou vervaardigde producten, “sale” artikelen en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd. 

Wil je dit formulier aub kopieren en ingevuld bij je retourzending doen?

Retour formulier Steampunk Heaven

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst
herroep:

 • Besteld op (DD-MM-YYYY) :

 

 • Bestelnummer :

 

 • Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 • Naam:

 

 • Adres:

 

 • IBAN Rekeningnummer:

 

 • Handtekening :

 

 • Datum(DD-MM-YYYY):

Fouten

Fouten in afbeeldingen of aanbiedingen binden Steampunk Heaven niet.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen:

Steampunk Heaven

Mail :    info@steampunk-heaven.nl

Telefoon Dani Kuijpers: 06 11 92 77 81