Algemene Voorwaarden

Steampunk – Heaven, Algemene Voorwaarden   (Aangepast per 19-nov-2021)

Producten

Een groot deel van onze producten zijn handgemaakt, met vaak originele oude onderdelen en dus uniek. Om die reden is het dus soms onmogelijk 2 identieke producten te bestellen, maar je kunt natuurlijk wel even contact met ons opnemen en wij gaan dan proberen een nagenoeg identiek product te maken.

Steampunk accessoires bestaan in enkele gevallen uit heel kwetsbare onderdelen, zoals radertjes of veren uit uurwerken, behandel ze daarom aub voorzichtig en met zorg.

Prijzen

Prijzen bij Steampunk–Heaven zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter.

Voor groepsbestellingen: korting!

Samen bestellen is korting krijgen!Ga je samen met je vrienden carnaval vieren of staat er een bedrijfsfeest gepland? Is het thema van de volgende party / verkleedfeest ‘Steampunk’ en je gaat samen met een groep? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames.

De mogelijke korting op de bestelling hangt af van wat je wilt bestellen en de hoeveelheid. Neem daarom gerust even contact met ons op, indien je van plan bent om voor een grotere groep te bestellen. Wij komen dan graag met een voorstel bij je terug.

Zo kan je flink op de kosten besparen!

Steampunk Heaven is te bereiken op info@steampunk-heaven.nl of telefonisch op 06-11927781

Bestellen en betalen

Bij Steampunk Heaven kan je online bestellen. Wij hanteren wel een minimum bestelgrootte en het minimum te bestellen bedrag (incl. verzendkosten) is €20,00 . Steampunk–Heaven stuurt je een digitale bevestiging van je bestelling.

Het verschuldigde bedrag dient te worden betaald door middel van een bankoverschrijving, Ideal, paypal of credit card. De bestelling wordt uit de webshop genomen en verzonden nadat het geld is ontvangen.

Ontvangen wij het geld bij overschrijving uit het buitenland niet binnen 5 werkdagen, dan proberen wij contact op te nemen. Reageert men niet, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Voor producten die speciaal op verzoek worden vervaardigd, dient een aanbetaling van 50 procent van de overeengekomen aankoopsom plaats te vinden. Zodra deze aanbetaling is ontvangen zullen wij met de speciale werkzaamheden beginnen.

Levering

Steampunk Heaven levert binnen Nederland, België en Duitsland aan consumenten, instellingen en bedrijven. Levering vindt plaats op het adres dat u zelf aan ons bekend maakt. Let dus aub goed op bij het invoeren van het adres, want het wordt automatisch overgenomen op de adres-sticker. Het is ons streven de bestelling binnen 48 uur te versturen, maar in enkele gevallen kan het 3 tot 5 werkdagen in beslag nemen voor wij (kunnen) versturen.

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Doorgaans bezorgt PostNL (binnen Nederland) binnen 48 uur na ontvangst. Echter vertraging door grote drukte of acties bij PostNL vallen buiten onze verantwoording.

Ophalen

Je wilt je bestelling ophalen? Dat mag! Neem even contact op om een afspraak te maken. Het is heel gezellig in ons atelier en wij zetten graag een kopje koffie.

Heb je een winkel en ben je geïnteresseerd in grotere hoeveelheden, neem gerust contact met ons op. Wij hebben een groothandels-prijslijst voor sommige producten.

Verzendkosten

Steampunk Heaven hanteert vaste verzendkosten:

Binnen Nederland € 5,80

Duitsland € 7

België € 7

Steampunk Heaven is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of vermissingen.

Retouren

 • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitzondering hier op  zijn onze “Beauty Artikelen”, deze kunnen nimmer worden geruild of geretourneerd.
 • Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
 • Product retouren moeten vooraf worden aangemeld en door Steampunk Heaven worden goedgekeurd.
 • Retouren die niet van tevoren zijn besproken maar toch worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. Alle kosten zijn dan voor de verzender.
 • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je maar een gedeelte, dan zijn de verzendkosten voor jou.
 • De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg daarom voor de exacte tarieven de website van je vervoerder, bijvoorbeeld PostNL.

Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking zonder schade noch geuren aan Steampunk Heaven moeten worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht moet je eerst contact met ons opnemen via info@steampunk-heaven.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product (of producten) reeds in goede orde retour is ontvangen.

Retour adres:

Steampunk Heaven

Oosterdiep WZ 197

7881GW Emmer-Compascuum

Speciaal voor jou vervaardigde producten, “sale” artikelen en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd. 

Wil je dit formulier aub kopieren en ingevuld bij je retourzending doen?
—————————————————————————————————-.
Retour formulier Steampunk Heaven

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep:

 • Besteld op (DD-MM-YYYY) :
 • Bestelnummer :
 • Ontvangen op (DD-MM-YYYY):
 • Naam:
 • Adres:
 • IBAN Rekeningnummer:
 • Handtekening :
 • Datum(DD-MM-YYYY):

—————————————————————————————————-.

Fouten

Fouten in afbeeldingen of aanbiedingen binden Steampunk Heaven niet.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid nog voldoen. Als u vragen heeft over onze Algemene Voorwaarden of privacybeleid, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen:

Steampunk Heaven

Mail :    info@steampunk-heaven.nl

Telefoon Dani Kuijpers: 06 11 92 77 81