Algemene Voorwaarden

Steampunk – Heaven, Algemene Voorwaarden   (Aangepast per 31-jan-2018)

Producten

Sommige van onze producten zijn handgemaakt met vaak originele, oude onderdelen en dus uniek. Het is dus soms onmogelijk 2 identieke producten te bestellen. Je kunt natuurlijk wel even contact met ons opnemen en wij gaan dan proberen een soortgelijk product te maken.

Steampunk accessoires bestaan uit heel kwetsbare onderdelen zoals onderdelen uit uurwerken, behandel ze daarom aub voorzichtig en met zorgzaamheid.

Prijzen

Prijzen bij Steampunk–Heaven zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aanbiedingen zijn duidelijk kenbaar gemaakt en hebben een tijdelijk karakter.

Voor groepsbestellingen: korting!

Samen bestellen, korting krijgen!

Ga je samen met je vrienden carnaval vieren of staat er een bedrijfsfeest gepland? Is het thema van de volgende party / verkleedfeest “Steampunk” en je gaat samen met een groep? Dan bent u hier aan het juiste adres! We hebben aantrekkelijke kortingen bij grotere afname.

De mogelijke korting op de bestelling hangt af van wat je wilt bestellen en het bijbehorende aantal. Neem daarom gerust even contact met ons op indien je van plan bent om voor een grotere groep te bestellen, wij komen dan graag met een voorstel bij je terug.

Zo kan je flink op de kosten besparen!

Wij zijn te bereiken op info@steampunk-heaven.nl of telefonisch op 06-11927781

Bestellen en betalen

U kunt bij ons online bestellen. Minimum te bestellen bedrag ( incl. verzendkosten ) is €20,00 . Steampunk–Heaven stuurt je een elektronische bevestiging van je bestelling.

Het verschuldigde bedrag dient te worden betaald middels bankoverschrijving, Ideal, paypal of credit card. Jouw bestelling wordt uit de webshop genomen en verzonden nadat het geld is ontvangen.

Ontvangen wij het geld bij overschrijving uit het buitenland niet binnen 5 werkdagen, dan nemen wij contact met je op. Reageert men niet, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Voor producten die speciaal op verzoek worden vervaardigd, dient een aanbetaling van 50 procent van de overeengekomen aankoopsom plaats te vinden. Zodra deze aanbetaling is ontvangen zullen wij met de speciale werkzaamheden beginnen.

Levering

Steampunk-Heaven levert binnen Nederland, België en Duitsland aan consumenten. Wij leveren aan het adres dat je aan ons bekend maakt. Let dus aub goed op bij het invoeren van het adres, het wordt automatisch overgenomen op de adres-sticker. Wij proberen binnen 48 uur te versturen. In enkele gevallen kan het 3 tot 5 werkdagen tot wij de bestelling verzenden.

Je wilt je bestelling ophalen? Dat mag! Neem even contact op en maak een afspraak. Het is heel gezellig in ons atelier en wij zetten graag een kopje koffie voor jou.

Heb je een winkel en ben je in grotere hoeveelheden geïnteresseerd neem gerust contact op met ons. Wij hebben een groothandels-prijslijst voor sommige producten.

Verzendkosten

Wij versturen binnen Nederland en hanteren onderstaande verzendkosten: Steampunk Heaven is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of vermissingen.

Voor bestellingen, die met stevige verpakking nog door de brievenbus passen, zijn de verzendkosten:

Tot 2 kg – € 4,25

Voor bestellingen, die met stevige verpakking niet door de brievenbus passen zijn de verzendkosten:

Tot met 2 kg – € 6,95 (incl track & trace)

De verzendkosten zijn berekend voor Nederland.

Naar Duitsland tot 5 kg – € 5 Euro (het pakket gaat aangetekend op reis)

Naar Oostenrijk tot 5 kg – € 10 Euro (het pakket gaat aangetekend op reis)

Naar Zwitserland tot 5kg – € 17 Euro (het pakket gaat aangetekend op reis)

 

Retouren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden, gedurende 14 werkdagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Retouren moeten eerst met Steampunk-Heaven worden afgesproken en de retourverzending is volledig op je eigen  kosten.

Het product dient in perfecte staat en in goede verpakking binnen 14 werkdagen na de retourafspraak te worden geretourneerd en ook het rekeningnummer dient te worden vermeld. Na ontvangstbevestiging zou Steampunk-Heaven uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag terugbetalen.

Retour adres:
Steampunk Heaven
Postbus 106

2290AC Wateringen

Speciaal voor u vervaardigde producten en “sale” artikelen en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd. 

Fouten

Fouten in afbeeldingen of aanbiedingen binden Steampunk Heaven niet.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen:

Steampunk Heaven

Mail :    info shutterstock_85118236steampunk-heaven.nl

Mobile Dani Kuijpers: 06 11 92 77 81