Steampunk piratenhoed Captain Drake, maat 60

 34,95 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk piratenhoed Captain Drake

Steampunk piratenhoed Captain Drake is een met de hand versierde hoed. Deze bruine piratenhoed is van 100% stevig kunstleer. De hoed is versierd met een goudkleurige band. Ook zit er een drakenoog en een zakhorloge op.

De hoed past op hoofden met maat 60. Je kan hem door een pruik of een doek een maat kleiner maken.

Of je vraagt ons om een hoedenband erin te plakken. Dat kost niets extra en maakt de hoed 1 maatje kleiner. Geef het gewoon aan en wij doen het voor jou.

Bij deze hoed hoort eigenlijk een piratenketting, vind je niet? Hebben wij. Niet eens duur:

Steampunk ketting 223, kleur goud, met gouddubloen

of

Steampunk ketting 222 – OP IS OP

Steampunk en avontuurlijk zijn zijn nauw aan elkaar verwant. Wat ligt er dan meer voor de hand om een verhaal te verzinnen waarin je een luchtschip kaapt? Of zelfs een schip dat door de tijd kan reizen? Je fantasie is onbegrensd! Natuurlijk speelt in een piratenverhaal ook weer het nautische aspect mee.

Heb je nog geen Steampunk tas? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook  leuke tassen en rugzakken aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, gek of beschaafd. Of heb je misschien een idee hoe je Steampunk tas eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!

Andere suggesties…