Steampunk mixed media tandwiel Anton, set van 2 stuks

 2,20 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk mixed media tandwiel Anton

Steampunk mixed media tandwiel Anton is middels lasercut gemaakt. Daardoor zijn de randjes een beetje donkerder dan de rest. Materiaal: stevig berken multiplex. Zeker leuk om in een mixed media kunstwerk te verwerken!

De diameter is 6 cm. Komt in een set van 2 stuks.

Steampunkers bouwen tijdmachines in koffers of in kleine rugzakken en natuurlijk dragen ze een “bril” of een lasbril om onze ogen te beschermen tegen de “tijdwind”. Tandwielen kunnen ook handig zijn als de tijdmachine stuk gaat en er geschroefd moet worden. Maak je geen zorgen als je tijdmachine nog niet start – misschien mis je de juiste tandwielen ?! Dat is een van de redenen waarom oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten … we zijn altijd op zoek naar de perfecte tandwiel.

Wij bieden ook Steampunk hoeden aan. Een stoere Steampunk hoed hoort gewoon bij een Steampunk outfit, toch? Heb je misschien een idee hoe jouw Steampunk hoed eruit moet zien, maar je kan niet zelf knutselen of je wil het niet zelf doen? Neem even contact met ons op, misschien kunnen wij jou helpen?

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.