Steampunk koffer Finn

 39,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk koffer Finn

Je wilt “in style” je portemonnee en je mobiel opbergen op een fantasy evenement? Dat kan met deze koffer zeker!! Steampunk koffer Finn is een heel leuke koffer, die wij maar 1 x zo gemaakt hebben.

Finn is gemaakt van dun hout. Hij is dus niet zwaar zoals men zou vermoeden. Hij is versierd met echt leer in verschillende kleuren.
Aan de voorzijde van de koffer vind je 2 bronzen medailles.

Steampunk doet, naast het Victoriaanse tijdperk, inspiratie op uit verhalen zoals ‘20.000 Leagues Under the Sea’. Alle nautische symbolen kunnen dus gezien worden als Steampunk-symbolen. Denk aan alle nautische uniformen en insignes, of denk aan inktvissen, zeepaardjes en in de ruimste zin ook aan piraten.

Zeker, deze fantasiewereld baseert de kleding op kleding uit het Victoriaanse tijdperk, maar de uitdrukking “historisch correct” bestaat niet in Steampunk. Integendeel, creativiteit en verbeeldingskracht zijn nadrukkelijk gewenst!

Wat hoort er allemaal bij een Steampunk Outfit? In ieder geval een hoed.

Wij bieden naast koffers ook Steampunk hoeden aan. Een stoere Steampunk hoed hoort gewoon bij een Steampunk outfit, toch? Heb je misschien een idee hoe jouw Steampunk hoed eruit moet zien, maar je kan niet zelf knutselen of je wil het niet zelf doen? Neem even contact met ons op, misschien kunnen wij jou helpen?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!