Aanbieding!

Steampunk kant Luca – OP IS OP

 0,95 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk kant Luca

Steampunk kant Luca is geplooid kant in de kleuren beige en wit. Het kant is versierd met kleine, groene 3D roosjes.Het is 5 cm breed en 1 m lang.

Wil je je eigen hoed versieren? Misschien zelfs een piratenhoed? Dan is Luca een mooi kant om mee te beginnen! Naai of plak het kant gewoon rond om je hoed. Dat is al een hele verandering! Door het gebruik van kant kan er een extra accent worden gegeven aan je hoed. Hiermee kan op een subtiele manier een contrast worden gecreëerd waarmee een hele stijlvolle uitstraling kan ontstaan. Dan kan je bloemetjes gebruiken of kettinghangers om de hoed naar jouw eigen smaak af te werken. Een hete lijm pistool helpt hier ;-). Een ook de bril niet vergeten!!

Met dit kant kun je echt alle kanten op! Met kant kan je nog veel meer doen dan alleen hoeden of kleding versieren. Zo wordt kant op rol ook veel gebruikt voor diverse decoratie doeleinden, kanten armbanden, kanten haarbanden etc etc…

Steampunk heeft veel te maken met zelf knutselen, creatief zijn en het bedenken van nieuwe kostuums en nieuwe verhalen die het kostuum en Steampunk uitleggen. Dus, ben je zo ver? Durf je het aan een eigen hoed te versieren? Als basishoed is onze hoed Niclas aan te bevelen.

Het is zelfs een mogelijkheid om te kiezen voor een fijn tule lint waarop kleine witte bolletjes zijn geborduurd.

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!