Steampunk hoed Ernestine, maat 56

 139,95 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk hoed Ernestine

Steampunk hoed Ernestine is een echte, brocante hoge hoed van wolvilt. Wij hebben zo een hoed maar 1 x in de winkel, hij is maar 1 x zo versierd. Hij combineert schattig en industrieel door fijne elementen zoals de vogelkooi en tule te combineren met een mono-messing-bril met verrekijker.
Maat S: 56 cm hoofdomtrek. Meet aub je hoofd voor dat je besteld.

Wij Steampunkers houden ervan een voorraad tandwielen bij ons te hebben. Daarom verbinden wij design vaak met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden (zoals op deze …) of lasbrillen. Je weet ten slotte nooit wanneer je ze nodig hebt …

Maak je geen zorgen als je tijdmachine nog niet start – misschien mis je de juiste tandwielen ?! Dat is een van de redenen waarom wij zo van klokken houden en oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten … we zijn altijd op zoek naar de perfecte tandwiel.

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” acties voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.

Heb je nog geen Steampunk tas? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden nl. ook leuke tassen en rugzakken aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, gek of beschaafd. Of heb je misschien een idee hoe je Steampunk tas eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals tickets voor fantasy evenementen weggeven. Wij waarderen elke “like”!!

Andere suggesties…