Steampunk goggles 363

 19,95 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk goggles 363, kleur antiek goud. Met zakhorloge en en ornament

Steampunk goggles 363 zijn antiek goudkleurig en gemaakt van hard plastic. Verstelbaar bij de neus en met een elastiek band.
De goggles zijn versierd met een zakhorloge in brons kleur en een ornament. Het deksel van het zakhorloge is versierd met een klok en een tandwiel.
Wij geven geen garantie op zakhorloges, ze zijn meer voor de sier.
Wij bieden deze goggles zonder hoed aan.

Maak je geen zorgen als je tijdmachine nog niet start: misschien mis je de juiste tandwielen. Dat is een van de redenen waarom wij zo van klokken houden en oude uurwerken en wekkers van de rommelmarkt niet veilig zijn voor Steampunk-hobbyisten… we zijn altijd op zoek naar dat ene perfecte tandwiel.

We houden er ook van een voorraad tandwielen bij ons te hebben. Gewoon. Voor het geval dat. Daarom verbinden wij design vaak met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden of goggles. Je weet immers nooit wanneer je ze nodig hebt…

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden namelijk ook leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien een idee hoe je hoed eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” acties voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.  Wij waarderen elke “like”!!