Aanbieding!

Steampunk goggles 315 – OP IS OP

 19,95 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk goggles 315, kleur koper. Met octopus en zakhorloge

Steampunk goggles 315, koperkleurig en ze zijn gemaakt van hard plastic. Steampunk goggles 315 is verstelbaar bij de neus en met een verstelbare elastiekband. De goggles zijn versierd met een octopus in brons kleur en een zakhorloge. Het zakhorloge werkt, maar wij geven geen garantie op zakhorloges, ze zijn meer voor de sier.
Wij bieden deze goggles zonder hoed aan.

Nautische symbolen zijn ook Steampunk symbolen, omdat de wortels van Steampunk onder andere in verhalen als “20.000 mijlen onder zee”  van Jules Verne liggen. De term ‘steampunk’ zien we voor het eerst opduiken in de jaren tachtig van de twintigste eeuw. De oorsprong van het genre moeten we echter veel vroeger zoeken bij schrijvers van science fiction zoals Jules Verne en H.G Wells. Hun boeken handelen over geavanceerde, voor hun tijd, futuristische technologieën. Een mooi voorbeeld van het genre is de eerste science fiction film ooit ‘le voyage dans la lune’ van Georges Méliès. Deze stomme film uit 1902 verhaalt op originele wijze hoe een landing op de maan er zou kunnen uitzien. De vraag ‘wat als..?’ die in deze film frequent aanwezig is, ligt ten grondslag aan dit type fictie. Wat de werken van deze creatieve geesten gemeen hebben is dat ze op fantasierijke wijze schetsen hoe sommigen in de geïndustrialiseerde tijd dachten dat de toekomst er zou uitzien.

Heb je zelf nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien wel een idee hoe je hoed eruit moet zien, maar je weet niet hoe je dit moet doen? Neem even contact op met ons, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Ken je onze facebook pagina al? Hier posten wij nieuwe producten en hebben we vaak leuke acties. Bijvoorbeeld het weggeven van tickets voor fantasy evenementen. Ga snel kijken! Wij waarderen elke “like”!!