Steampunk dames rok Billie Holiday – OP IS OP

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Artikelinformatie over Steampunk dames rok Billie Holiday

Steampunk dames rok Billie Holiday is een heel mooie korte rok met een zwart ondergedeelte van satijn en een laagje zwart kant daar overheen. Heel chic. Met elastische band met veel rek.

maat Small:

taille: 69 – 79 cm (past maat 36 tot maat 40)

lengte voor: 35

lengte achterkant: 68

 

maat Large:

taille: 81 – 91 cm (past maat 42 tot maat 46)

lengte voor: 36

lengte achterkant: 68

Heb je nog geen hoed? Kijk dan even rond in onze shop, wij bieden ook leuke hoeden aan, in verschillende kwaliteiten, maten, kleuren, leeg of versierd. Of heb je misschien een idee hoe je hoed eruit moet zien? Neem even contact op, misschien kunnen wij je helpen en iets op bestelling maken?

Steampunk is een fantasiewereld. Maar eentje, die de kleding en accessoires grotendeels baseert op de kleding en accessoires uit het Victoriaanse tijdperk. Toen droeg je gewoon hoed en bijvoorbeeld ook heel veel cameeën.

Zeker, deze fantasiewereld baseert de kleding op de kleding uit het Victoriaanse tijdperk, maar de uitdrukking “historisch correct” bestaat niet in Steampunk. Integendeel, creativiteit en verbeeldingskracht zijn nadrukkelijk gewenst!

Steampunk en Gothic liggen dicht bij elkaar. Daarom bestaat ook het woord Steam-Goth. Sommige zeggen, dat Steampunk een sub-genre van Gothic is, maar een echte Steampunker zal dat altijd tegenspreken. De waarheid is dat in bijna elke Steampunker een hart voor Gothic klopt.

Steampunkers en Steamgoths houden er ook van een voorraad tandwielen bij zich te hebben. Gewoon. Voor het geval dat. Daarom verbinden wij design met het nuttige en kun je vaak tandwielen vinden op sieraden, hoeden of goggles. Je weet immers nooit wanneer je ze nodig hebt…

Heb je al onze facebook pagina gezien? Hier posten wij nieuwe producten en hebben vaak leuke acties zoals “win een ticket” voor fantasy evenementen of “win een hoed” acties.  Wij waarderen elke “like”!!