Posted on

Steampunk kleding

kleding steampunk

De verkoop van steampunk kleding is de laatste jaren behoorlijk gestegen. Koop jij regelmatig steampunk kleding en heb je al een hoop in je garderobe hangen? Of ben je juist op zoek naar nieuwe inspiratie voor je kledingstijl? Dan ben je bij Steampunk Heaven aan het goede adres!

Wat is steampunk?

Combineer de Victoriaanse tijd en hoe men zich rond deze jaren de toekomst voorstelde. Voeg hier sciencefiction en fantasie aan toe en je hebt steampunk! Stel je voor dat je in een wereld leeft waarin tijdreizen middels stoom – waar de naam steampunk vandaan komt – mogelijk is. In deze wereld kan je, met behulp van de hedendaagse technologie, reizen naar het Victoriaanse tijdperk. Binnen de steampunk is het allemaal mogelijk en de kleding die we dragen wordt hier dan ook op gebaseerd!

Steampunk kostuums

De kostuums uit de steampunk zijn, net als de steampunk zelf, geïnspireerd op een mengeling van het Victoriaanse tijdperk, de industriële revolutie, ontdekkingsreizen en het occulte. De combinatie hiervan leidt tot te gekke en uitbundige outfits. Onze kledingstijl wordt nu op deze manier beschreven, maar het belangrijkste van de steampunk is vooral om je fantasie de vrije loop te laten!

De steampunk kleding die te vinden is in onze webshop zit vol met typische elementen uit de Victoriaanse tijd. Neem dus snel een kijkje! Een kleine greep uit ons assortiment: hoeden, korsetten, klokken, tassen en koffers, kanten rokken, gilets en laarzen. Daarnaast zijn er ook moderne t-shirts en leggings met steampunk prints erop. De kledingstukken zijn gebaseerd op de kledingstijl rond 1800 en ze zijn vaak opgesierd met koper. Het is gebruikelijk om de kledingstukken te dragen met sieraden, gemaakt van tandwielen, kettingen, sleutels, horloges en nog veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken. Grijp dus nu je kans en begin met shoppen!

Een steampunk garderobe kan zo talrijk worden als je zelf maar wil. Veel steampunkers besluiten soms het touwtje in eigen handen te nemen, door zelf accessoires te maken. Kijk bijvoorbeeld eens of je de tandwielen uit een oude klok kan halen en voeg het toe aan je collectie! Ook dit is heel goed te combineren met de kleding van Steampunk Heaven. Plaats bijvoorbeeld een tandwiel op je hoed!

 

Ben jij dus nog op zoek naar waanzinnige steampunk kleding? Dan ben je bij Steampunk Heaven aan het juiste adres!

Begin nu meteen met shoppen:

Dames

Heren